Stor mystik: Døde søstre bundet sammen med tape fundet i flod

1. november 2018 08:50 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet i New York leder efter svar på, hvad pokker er hændt Rotana og Tala Farea.

I New York er politiet i gang med en mystisk efterforskning. Der er nemlig flere spørgsmål end svar i sagen om et søskendepar, der 24. oktober blev fundet på en stenbanke under en træmole ved Hudson-flodens bred ved 68th Street af en tilfældigt forbipasserende i storbyen.

Først og fremmest er hele situationen omkring fundet mystisk. Søstrene var nemlig bundet sammen med gaffertape omkring fødder og hofter. Det fik på en besynderlig måde politiet til oprindelig at forestille sig, at de havde indgået en art selvmordspagt.

Men intet er sikkert. Dog med én undtagelse. Pigerne er blevet identificeret, siden NYPD delte fantomtegninger af de to. Tala og Rotana Farea, hedder de. De er saudiarabiske søstre, de boede i Fairfax, Virginia, og så blev de henholdsvis 22 og 16 år.

Dermot F. Shea, der er chef for efterforskningsafdelingen i New Yorks politi, har onsdag (dansk tid) på Twitter bekræftet, at politiet har iværksat en omfangsrig efterforskning for at afklare, hvad der er sket.

Som virkeligheden er lige nu, så er der ikke nogen umiddelbar dødsårsag. En obduktionsrapport er endnu ikke klar. Alt i alt betyder det, som Shea også har bekræftet over for NY Times, at det ikke en gang er sikkert, der er hændt en forbrydelse. Samtidig kan politiet heller ikke udelukke det.

Politiet ved heller ikke, hvordan søstrene er havnet i Hudson-floden. De kan være hoppet i fra George Washington-broen, lød den oprindelige teori, fordi de, der hopper i her fra, ofte ender samme sted som de to piger. Teorien er dog kun en teori, for der er ingen umiddelbare skader på kroppene – og efterforskerne mener også, at bilister burde have set dem, da hoppet må være sket i dagslys. Det begrundes i, hvor længe de har ligget i vandet.

Dog er det vidst, at begge søstre kort før deres død ansøgte om asyl i USA. Den saudiske generalkonsul i USA bekræfter, at man følger sagen tæt – og at Farea-søstrene ér saudiske statsborgere.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu