Stor mystik om død mand: Forsøgte indbrud – og frøs så ihjel

13. februar 2018 20:46 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Nu er han også identificeret.

Københavns Politi har nu lykkedes med at identificere den mand, der tirsdag formiddag blev fundet død på et åbent værksted på Kløvermarksvej, Amager, ikke langt fra fristaden Christiania.

Det fremgår på politiets Twitter-konto, at der er tale om en 27-årig mand fra Ukraine. Noget tyder desuden på, at han ikke selv har haft rent mel i posen. I hvert fald er han blevet genkendt af nogle, der så manden deltage ved et indbrudsforsøg mellem midnat og klokken 01.

Her havde butikken Sneakers på fristaden nemlig besøg af den nu dødfundne mand. I den forbindelse søger Københavns Politi aktivt efter vidner, der har set manden i den ombæring. Disse kan kontakte politiet på telefonnummer 114.

Frøs ihjel uden for

Den døde mand blev fundet tirsdag formiddag, hvor han lå uden for og var allerede på det tidspunkt ikke længere i live.

– Det er to personer på vej ned til et hus, der finder ham, forklarede Jens Møller Jensen, drabschef ved Københavns Politi, tidligere på dagen til Newsbreak.dk.

I området, hvor den døde blev fundet, ligger et naturværksted, men det vides ikke, hvorfor den 27-årige havde søgt her hen. Tidligt i forløbet ville politiet ikke sige noget om, hvad der kunne ligge til grund for den unge mands død.

Men i løbet af dagen bredte teorien om, at han kunne være frosset ihjel på grund af koldt vejr sig. Tirsdag aften melder politiet så ud, at det ikke peger mod, at den døde er død som følge af en forbrydelse. Han frøs ihjel.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu