Stor mystik om efterlysning: 34-årig kvinde forsvundet i dagevis

19. november 2017 19:46 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

34-årig kvinde har været forsvundet siden den 13. november.

Stor mystik om efterlysning: 34-årig kvinde forsvundet i dagevis
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har ingen kommentarer til en sag om en kvinde, der er forsvundet. Arkivfoto

Newsbreak.dk og flere andre medier har i de seneste dage modtaget henvendelser vedrørende en efterlysning af en 34-årige kvinde fra Møn. En efterlysning der spredes via det sociale medie Facebook.

Nu bekræfter Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at det siden torsdag har efterforsket den 34-årige kvindes forsvinden.

Det var denne dag, at anmeldelsen kom fra bekymrede pårørende.

Kvinden har været savnet siden 13. november, og hun har hverken givet livstegn fra sig via telefon eller sociale medier, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Vil have arbejdsro

Meget atypisk for efterlysninger, hvor personer er savnet, så vælger politikredsen at lukke sig inde med sagen, og det er således altså ikke muligt at få yderligere kommentarer i sagen.

I pressemeddelelsen skriver politikredsen, at man arbejder ud fra flere teorier vedrørende kvindens forsvinden.

Politiet meddeler, at der er brug for “efterforskningsmæssig arbejdsro” som begrundelse for ikke at komme med yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Hvem er hun?

Af hensyn til politiets udmelding nævner Newsbreak.dk ikke den efterlystes navn, men ifølge den offentlige efterlysning beskrives hun som værende 160 centimeter høj og 40 kilo “tung”.

Hun har skulderlangt hår, der er farvet rødt og beskrives generelt som “usoigneret”. Kvinden går gerne i joggingtøj og bærer muligvis en kasket.

Kvinden er forsvundet fra byen Borre på den sydsjællandske ø Møn.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu