ANNONCE

Stor narko-fangst i København: Seks personer fremstilles i grundlovsforhør

14. februar 2012 13:22 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Stor narko-fangst i København: Seks personer fremstilles i grundlovsforhør
Billede mangler

De seks mænd er blevet anholdt efter kort tids efterforskning, hvor det er lykkedes Københavns Politis afdeling for organiseret kriminalitet at optrævle en narko-ring. På bare fem uger har politiet overvåget og nu altså pågrebet seks mænd samt beslaglagt 28,5 kilo amfetamin, 30,025 kilo kokain, tre skarpladte pistoler, noget sprængstof samt andre narko-relateret udstyr.
 
De seks anholdte er en 32-årig mand fra Lyngby-egnen, en 27-årig mand fra Slagelse, en 26-årig mand fra Korsør-egnen, en 28-årig mand fra Vestsjælland samt en 42-årig mand og dennes 18-årige datter.
 
De fire første anholdte blev snuppet umiddelbart efter et møde – i bilen hos to af de anholdte fandt politiet et kilo amfetamin.
 
Efterfølgende blev den 42-årige mand og hans datter anholdt i en lejlighed i Lyngby, hvor de opholdt sig – en lejlighed, der også viste sig at indeholde narko og narkorelateret udstyr.
 
“Vi havde en god formodning om, at der i lejligheden kunne gemme sig et lager af amfetamin, så vi valgte at satse og slå til med det samme, fortæller politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, leder af narkosektionen, Københavns Politi.
 
”Hvis vi havde opnået et tilsvarende resultat efter ni måneders intens efterforskning, så havde vi været meget tilfredse. Med kombinationen af held og kollegernes dygtighed har vi nået det samme på blot fem uger. I øjeblikket arbejder kollegerne på andet døgn, men de smiler alligevel stort”, siger Steffen Thaaning Steffensen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu