Stor overraskelse: Tyrene ryster rævene

8. marts 2013 22:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Stor overraskelse: Tyrene ryster rævene
Billede mangler

52 sekunder inde i sudden death faldt afgørelsen. Og Rødovre Skøjte Arena eksploderede i jubel.

 

Rødovres svenske back Mike Rådde hamrede pucken i kassen fra blue line til 2-1.

Inden playoff ville alle top 4-hold helst møde Mighty Bulls, men tyrene elsker rollen som underdog og har overrasket alle.

Ingen havde drømt om, at de ville føre 3-1 i kampe i bedst-af-syv serien mod grundseriens vindere, Herning Blue Fox.

Nu har de matchbold søndag aften i TV-kampen i Kvik Hockey Arena i Herning – og skulle det glippe der, bliver der sat endnu en sæsonrekord i Rødovre på torsdag.

Havde det ikke været for et par mirakuløse refleksredninger af Lubos Pisar, havde Rødovres lynhurtige og potente tyre taget en to måls-føring i første periode, men nu blev det 1-0 til rævene, et mål signeret Rob Ricci, som resolut udnyttede en fejl i Rødovres zone.

46 sekunder inde i anden periode viste Mighty Bulls’ canadiske hardhitter, Mike Daugulis, sig fra en side, man sjældent ser ham i. Som målscorer med et drømmehug.

I fire mod fem skøjtede han i fuld fart ind over blue line i højre side og værsgo, Lubos Pisar. Den overrumplede slovakiske keeper nåede ikke at blinke, før pucken sad i det lange hjørne.

Uanset om Pisar burde have reddet, lignede det sæsonens flotteste scoring shorthanded.

Målet blev signal til en storoffensiv af tyrene, og sejrsvante Blue Fox var tydeligt rystet.

I stillingskrigen i tredje periode dalede tempoet en anelse, og Herning kan være bedst tjent med, at kampen gik i overtid.

Rødovre har haft nedgang i tilskuertallet i denne sæson, men i aftes var der fest og stemning som i de gode, gamle dage i Rødovre Skøjte Arena. 2.613 tilskuere var sæsonrekord på Sjælland.

I Odense vandt Bulldogs den fjerde kamp over Aalborg Pirates 3-2 og har matchbold ved 3-1 i den samlede stilling inden det femte brag på torsdag i Gigantium.

I sidste års playoff blev nordjyderne elimineret af Bulldogs i fire kampe.

AL-Bank Ligaen, kvartfinale:

Rødovre Mighty Bulls – Herning Blue Fox 2-1 (0-1, 1-0, 0-0, 1-0)

Rødovre Mighty Bulls fører 3-1 i kampe

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu