ANNONCE

Stor politiafspærring i boligområde

3. juni 2020 21:03 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Østjyllands Politi var til stede med flere patruljevogne omkring Fuglebakken.

Onsdag aften var et større område ved Charlottehøj og Fuglebakken i Aarhus spærret med politiet minestrimmel. Østjyllands Politi undersøgte en konkret anmeldelse, fortæller vagtchef Martin Christensen til Newsbreak.dk.

– Vi fik en anmeldelse om, at der var foregået et slagsmål mellem nogle personer, siger han. Anmeldelsen kom ved 19-tiden onsdag aften, og politiet kom ræsende til stedet med flere vogne og en indsatsleder.

Newsbreak.dk konstaterede ved selvsyn, da mindst to patruljevogne kørte ad Paludan-Müllers Vej med udrykning og i fuld fart mod Fuglebakken. Af fotomateriale fra stedet fremgår det også, at der var en del politi på stedet.

Klokken 20.30 fortæller Christensen, at politiet på stedet er ved at pakke sammen – uden i øvrigt at være blevet meget klogere. Der er ikke fundet nogle forurettede, og der er ikke nogle anholdte. Eller decideret spor på slagsmål.

– Der er et par, vi skal have afhørt, men ellers er der ikke umiddelbart noget at sige. Der er ikke umiddelbart nogle tilskadekomne, siger vagtchefen.

Afspærringen strakte sig over et stykke af Tamperdalsvej, Ekkodalen, Høgevej og lidt af et grønt område nær Fuglebakkens fodboldbaner.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu