Stor politiaktion efter skudepisode i Kokkedal

13. januar 2013 09:31 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Stor politiaktion efter skudepisode i Kokkedal
Billede mangler

Endnu en gang har der været skyderier, og denne gang blev en mand ramt i foden i Kokkedal lørdag aften. 
 BNB Af: Sune Paarup Odér
 
Politiet måtte lørdag aften i gang med en større aktion i Københavnsområdet. I Kokkedal blev der affyret flere skud, hvilket førte til en række af dramatiske hændelser. Det har politiet bekræftet over for bt.dk.
 
En mand blev ramt i foden af den byge af skud, der blev affyret. Den skudramte mand formåede ved »selvbestaltet hjælp« at komme til Rigshospitalet, fortæller vagtchef ved Nordsjællands Politi Ole Hestbæk til bt.dk.
 
På Rigshospitalet opstod der ifølge ekstrabladet.dk tumult, da politiet ankom stort set samtidig med den skudramte. Her forsøgte de at gribe ind og få personerne i privatbilen til stå stille. Ifølge avisens oplysninger blev mindst en person ramt med peberspray i den efterfølgende tumult, inden en ambulance fragtede en person ind på akutafdelingen.
 
Stort set samtidig måtte Nordsjællands Politi rykke ud til en episode med brændende biler i Lundtofte.
 
– Vi har fundet to brændende biler, men vi ved endnu ikke, om der er en sammenhæng mellem dem og skyderiet, siger vagtchef Ole Hestbæk fra Nordsjællands Politi til bt.dk.
 
Skuddene faldt kun et døgns tid efter, at en 19-årig mand blev dræbt – også af skud – ved Høje Gladsaxe Centret. Også her blev bilen, der blev brugt af gerningsmændene, brændt af kort efter.
 
– Vi kan endnu ikke sige, om der er en sammenhæng, men vi holder selvfølgelig alle døre åbne, siger Ole Hestbæk.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu