Stor politiaktion mod banderne på Vestegnen

14. marts 2013 09:18 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Stor politiaktion mod banderne på Vestegnen
Billede mangler

Torsdag morgen går politiet på Københavns Vestegn i aktion overfor bandemiljøet, skriver bt.dk.

 

Aktionen foregår »på relevante adresser« i Skovlunde, Høje Gladsaxe og Værebro, hvor store politistyrker slår til mod bandemiljøet.

»Vi har i øjeblikket et meget stort antal politifolk i gang på bandelokaliteter i politikredsen,« siger politiinspektør Bent Isager-Nielsen, Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Der er tale om en planlagt politiaktion koordineret mellem den særlige bandeenhed Task Force Øst, Københavns Politi, Nordsjællands Politi, Rigspolitiet, Københavns Vestegns Politi og SKAT.

Pressesektionen ved Københavns Vestegns Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til aktionen, men henviser interesserede i at følge med på kredsens Twitter-profil.

De seneste måneder har den københavnske vestegn, København og Nordsjælland været hærget af flere voldsomme konfrontationer i bandemiljøet.

Senest onsdag aften, hvor der var to skudepisoder i Søborg og Ballerup inden for få timer. I Ballerup blev en 30-årig mand hårdt såret af et skud i lysken i Ballerup. Det er dog endnu uvist, om skyderiet havde relation til bandekonflikten.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu