ANNONCE

Stor skandale få dage før kongeligt bryllup: Far Markle har meldt afbud

15. maj 2018 08:50 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Først fik han et hjerteanfald - nu har han entreeret med paparazzi-fotografer.

Når bryllupsklokkerne lørdag ringer for Meghan Markle og prins Harry, bliver det ikke hendes far, der følger hende op ad kirkegulvet.

Faderen, Thomas Markle, skal nemlig slet ikke med til det stort anlagte bryllup, fortæller han til det amerikanske medie TMZ.

Afbuddet er ifølge mediet på grund af et samarbejde og en aftale mellem brudens far og et paparazzibureau. Han skulle have solgt billeder af sig selv til bureauet.

Ville ikke genere

Thomas Markle selv fortæller til TMZ, at det ikke har været hans mening at genere hverken den kongelige familie eller sin datter, da han solgte billederne, hvor han gør sig klar til brylluppet.

Han siger videre, at han har en grund – men det ikke har noget med pengene at gøre.

Ifølge Daily Mail skal Thomas Markle have tjent 844.000 kroner på billederne.

Han fortæller også, at siden hans datter begyndte at date prinsen, er han blevet tilbudt store summer for et interview – tilbud, som han alle afslog.

Fortryder nu

I bagkundskabens klare lys indrømmer Thomas Markle dog, at billederne virker dumme, og at han fortryder, han hoppede med på fotografernes ideer.

For seks dage siden fik Thomas Markle et hjerteanfald, men har siden udskrevet sig selv fra hospitalet for netop at kunne deltage i datterens bryllup.

Den beslutning har han altså ændret for ikke at gøre hverken kongehus eller datter flove.

– Dette er et dybt personligt øjeblik for frøken Markle i dagene op til hendes bryllup. Hun og prins Harry beder endnu engang om forståelse og respekt for Thomas Markle i denne svære situation, sagde en talsperson for kongefamilien mandag.

Meghan Markle og prins Harry har dannet par siden 2016.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu