ANNONCE

Storbrand: Brænder i flere dage

26. november 2020 21:57 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet forklarer, at der muligvis er tale om en brand startet af fyrværkeri.

En storbrand ved Vejen vil formentlig tage mere end to døgn at få slukket. Sådan lyder den umiddelbare vurdering fra Syd- og Sønderjyllands Politi torsdag aften. Branden startede i en samling bigballer med halm.

I alt er der ifølge vagtchef Erik Lindholdt tale om i nærheden af 350 bigballer. Det er mildt sagt en del, og når det brænder i halmballer, så ulmer det længe. Det er også derfor, det trods bedste evner formentlig vil tage længe at slukke branden.

– Jeg formoder, der bliver sat en art overvågning på for at sikre, branden ikke spreder sig. Det kan jo ulme længe, den slags, siger vagtchefen til Newsbreak.dk.

Han oplyser desuden, at branden er startet i bigballer, der stod stablet ude foran en en ladebygning. Branden, der blev anmeldt klokken 19.27, har derpå bredt sig til selve bygningen. Den står også i lys lue.

Brandårsagen er egentlig ukendt, men politiet har dog en mistanke om, at den kan skyldes affyring af fyrværkeri. Den slags er ulovligt på nuværende tidspunkt i kalenderen, minder vagtchefen om.

– Nogen hører noget, der kan lyde som fyrværkeri, lige inden branden bliver opdaget, siger vagtchefen om, hvorfor politiet har den mistanke.

Det er ikke ejendommens ejer, der har fyret fyrværkeri af, fastslår han.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu