ANNONCE

Stormflod af vrede mod Vestager på Facebook

16. august 2012 14:46 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Stormflod af vrede mod Vestager på Facebook
Billede mangler

De Radikales Leder, Margrethe Vestager, er havnet i strid modvind efter hendes lakoniske beskrivelse af dagpengemodtagernes situation efter nytår, hvor mange mister deres levegrundlag.
“Sådan er det jo”, lød det onsdag fra den radikale leder på partiets sommergruppemøde, og det har affødt en syndflod af vrede indlæg på Vestagers Facebookprofil, hvor brugerne kalder hende arrogant og egoistisk, mens en opfordring til partiformanden om at hænge sig selv også har sneget sig ind.
– Aldrig har jeg følt mig så dum som nu, jeg stemte på dig da jeg opfattede dig som et empatisk menneske, jeg er for nem, skriver Torben Holst Nielsen.
De utallige indlæg har nu fået Margrethe Vestager til at tage til genmæle med en statusopdatering.
– Min kommentar til de mange indlæg, der i øjeblikket bliver postet her på min Facebookside: Det er hårdt at være uden job, skriver Margrethe Vestager.
– Derfor har regeringen fra dag ét arbejdet for flere arbejdspladser nu og i årene fremover. Løsningen er ikke at fastholde mennesker på offentlig forsørgelse, fortsætter hun
De Radikale står selv som faddere til dagpengeforringelserne, da de i 2010 gik sammen med Dansk Folkeparti og den daværende VK-regering om at halvere dagpengeperioden fra fire til to år.
Samtidig fordoblede man genoptjeningsretten fra et halvt til et helt år.
Det vil Enhedslisten have lavet om forud for efterårets finanslovforhandlinger – et ønske, som SF har erklæret sig lydhør for, selvom man har opgivet at få perioden midlertidigt forlænget.
Onsdag præsenterede beskæftigelsesminister Mette Frederiksen så et kompromis, der går på, at regeringen senere vil komme med en samlet pakke, der skal skaffe så mange som muligt af de ramte i arbejde.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu