Stort drama: Kaninballon nødlander i midtby

23. august 2017 10:09 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Beboere i Aalborg var tirsdag vidner til et noget anderledes skue.

Hvad der skulle have været en hyggelig tur over Aalborg i en større luftballon – i figur af en kæmpekanin – blev pludselig en kende mere dramatisk en planlagt, omend det ifølge et vidne foregik stille og roligt.

– Det var en ganske stille og rolig nødlanding uden nogen form for panik. Piloten havde helt styr på hvad han lavede, oplyser Lars Mørch – der var på pletten med sit kamera – til Newsbreak.dk.

Skulle se solnedgangen

Planen var ifølge Ekstra Bladet, at se solnedgangen over Aalborg. Men pludselig forsvandt vinden, netop da ballonen svævede over Aalborg midtby. Og så var gode råd dyre.

– Vejrudsigten havde ellers lovet masser af vind i løbet af aftenen, men i Aalborg var der pludseligt ikke så meget som en brise, siger ballonskipper Peter Magnusson til Ekstra Bladet.

Og brise skal der til for at holde sådan en fætter flyvende. Men er den ikke-eksisterende er også muligheden for at holde ballonen i luften.

Klokken 21.15 måtte skipperen så lande ballonen på en parkeringsplads ved Sygehus Syd på Hobrovej.

Udover ballonskipperen selv og hans folk var også 18-årige Yahye Abdifhakur med på turen. En tur, han fik forærende ved et tilfælde.

Han var tilfældigvis kommet forbi, og Peter Magnusson tilbød ham en tur over Aalborg – hans første flyvetur nogensinde.

– Det var faktisk en fed oplevelse, også selvom vi måtte nødlande, fortæller han til Ekstra Bladet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu