Stort fund af stjålne smykker: Er det dine?

17. juli 2019 16:50 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

De mange smykker blev fundet efter et mislykket tricktyveri.

Hver evig eneste dag sker der indbrud landet over, men nu er politiet kommet i besiddelse af en stor bunke tyvekoster.

Nærmere bestemt drejer det sig om en lang række stjålne halskæder, ringe og armbånd. Det er Særlig Efterforskning Vest, der har gjort det store fund.

Østjyllands Politi har nemlig i forbindelsen med anholdelsen af en 53-årig mand 14. maj gjort et større fund. Manden var igang med et tricktyveri – og i bilen fandt betjente smykkerne, som efter alt at dømme er stjålet et sted i Jylland samme dag, skriver politiet i en pressemeddelelse.

–  Vi vil meget gerne finde ud af, hvor smykkerne stammer fra. Både så folk kan få deres smykker tilbage, men også fordi det vil hjælpe os i vores videre opklaring af sagen, siger politikommissær i Særlig Efterforskning Vest, Flemming Nørgaard.

Tricktyveriet fandt sted i Aarhus, hvor en ældre kvinde havde alarmeret politiet. Det var et par fremmede mænd, der udgav sig for at være håndværkere. Her fik de lokket sig selv ind i lejligheden, men kvinden fattede mistanke og ringede til Østjyllands Politi.

Mændene stak af fra stedet, men politiet fandt frem til den 53-årige, der gemte sig i en skov nær ved. Og senere blev de mange tyvekoster altså fundet i mandens bil, der holdt parkeret tæt på.

Ud over tricktyveriet i Aarhus ved politiet, at mændene også har været i Viborg.

Har du fået stjålet smykker omkring den 14. maj, og kan du kende dem på billederne, kan du ringe til politiet via tlf. 114.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu