Stort millionunderskud i AaB

25. marts 2013 17:55 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Stort millionunderskud i AaB

Mens det på fodboldbanen går ganske godt for AaB, kæmper ledelsen stadig med røde tal på bundlinjen. Mandag offentliggjorde selskabet bag AaB årsregnskabet for 2012. Facit: Minus 14,4 millioner kroner.

 

Trods det store underskud vækker regnskabet alligevel optimisme hos aalborgenserne.

– Som udgangspunkt er resultatet for 2012 ikke tilfredsstillende, men set i det lys, at der er tale om en forbedring på 25 mio. kr. fra 2011 til 2012 og et ”reelt primært driftsresultat i 2012 på minus 2,7 mio. kr., så ser vi positivt på fremtiden, udtaler direktør Lynge Jacobsen i en pressemeddelelse.

– Vi står i dag med en tilpasset organisation og fodboldvirksomhed inkluderende et optimeret talentudviklingsprogram. Gennemsnitsalderen i vores Superliga-trup er bare 23 år, og den sportslige målsætning er fremdeles at fastholde en position i toppen af dansk fodbold med hensyn til placering, talentudvikling, tilskuertal, fanskare og bevågenhed, siger han endvidere.

I pressemeddelelsen fremgår det desuden, at forventningen til 2013 er, at regnskabet går i nul. Det skal blandt andet ske ved transferindtægter på i omegnen fem millioner kroner.

Det kan meget vel betyde et salg af profiler som landsholdsaktuelle Kasper Kusk og angriberen Nicklas Helenius.

Egenkapitalen i AaB er på 4,8 millioner kroner pr. 31. december 2012.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu