Stort politiopbud: Grunden viste sig at være noget speciel

22. august 2017 18:18 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet var tidligere massivt tilstede på Amager. Det var helt uden grund.

Rullemarie, seks patruljevogne, Hærens Ammunitionsrydningstjeneste, ambulance, to lægebiler, indsatsledere fra politi, læge og brandvæsen og politiets rullende kontor. Se galleriet igennem over artiklen – det ser voldsomt ud.

Så meget mandskab og materiel var tirsdag eftermiddag til stede på Kretavej på Amager. Det skulle vise sig  blev lidt i retning af at skyde gråspurve med kanoner – årsagen til det store opbud viste sig nemlig at være noget, der næppe kan henledes til hverken mord, bomber eller terror: Et fastelavnskostume.

“I starten havde det en karakter af at være mistænkeligt, hvilket viste sig ikke at være tilfældet. Det mistænkelige uddybes ikke,” skriver Københavns Politi på Twitter.

Præcis hvorfor, politiet ikke vil uddybe, hvad der fik politiet på banen i sådan en grad, forklarer vagtchef ved Københavns Politi, Thomas Tarpgaard, sådan her:

– Vi vil ikke have, folk får ‘gode’ ideer, siger han til Newsbreak.dk.

Med det mener han at kopiere det, der skete på Amager. Han er dog overbevist om, at det ikke var meningen, at kostumet skulle kaste så megen furore af sig.

– Vi har ingen mistanke om, det skulle være gjort med vilje. Man kan vist kalde det for ‘uheldige omstændigheder’, som Thomas Tarpgaard udtrykker det.

– Vi har heller ikke modtaget trusler eller noget, det var bare bortkastet, slutter han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu