Straffet af tyk kvinde: Ni-årig pige død

18. oktober 2017 22:33 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

En bare ni år gammel pige er død under en straf hendes 145 kilo tunge kusine gav hende: Hun satte sig oven på pigen til hun stoppede med at trække vejret.

Straffet af tyk kvinde: Ni-årig pige død
Den 64-årige Veronica Posey er sigtet for uagtsomt manddrab efter hun sad oven på en lille ni-årig pige, til hun døde. Foto: Escambia County Jail.

Den 64-årige Veronica Posey fra Pensacola i Florida, USA, er blevet sigtet for drabet på sin kun ni år gamle kusine, Dericka Lindsay.

Kusinen opførte sig angiveligt ikke ordentligt og derfor satte den 64-årige kvinde sig oven på hende, til hun til sidst ikke længere trak vejret. Og det er ikke så sært for kvinden, der udførte straffen, vejer nemlig ikke mindre end 145 kilo hvilket svarer til fire gange den lille piges egen vægt.

Ifølge avisen Washington Post, så gik der et par minutter før pigen holdt op med at trække vejret. Hun døde ganske enkelt af hjertestop med den tunge kvinde sidende oven på sig.

Veronica Posey er nu blevet sigtet for uagtsomt manddrab. Den lille piges forældre er også blevet sigtet for omsorgssvigt.

Ifølge den drabssigtede havde den ni-årige kusine ikke opført sig særlig godt. Derfor besluttede hun sig for at give hende en straf og satte sig på hende.

Gav førstehjælp

Da det gik op for hende, at den lille pige ikke længere trak vejret, begyndte Veronica Posey ifølge sin egen forklaring at give førstehjælp og ringe til alarmcentralen.

Men da var det for sent. Dericka Lindsay blev erklæret død en time efter hun ankom til sygehuset.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu