Strauss-Kahn anholdt i sag om sex-orgier

21. februar 2012 17:41 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Strauss-Kahn anholdt i sag om sex-orgier
Billede mangler

Næppe er Dominique Strauss-Kahn blevet frikendt i en voldtægtssag i New York, før nye sex-anklager dukker op.
Fransk politi har tirsdag anholdt den tidligere chef for Den Internationale Valutafond (IMF) i forbindelse med efterforskningen af en påstået prostitution-ring. Det skriver The Guardian.
Den 62-årige tidligere valutafondchef bliver nu tilbageholdt og afhørt, og han anses som en mulig mistænkt i sagen om en prostitutionsring i Paris og sex-origer i Washington, Madrid, Wien og Gent i Belgien.
Dominique Strauss-Kahn blev arresteret klokken 08.55 tirsdag morgen i den nordlige franske by Lille, da politiet efterforsker påstande om, at han har støttet indkøb af de prostituerede og nydt godt af svindel.
Ifølge avisen vil politiet nu konstatere, om Strauss-Kahn vidste, at de kvinder, han havde sex med på orgier i Paris og Washington var prostituerede, og om han var klar over, hvordan de blev betalt. Det påstås, at pengene kom fra et stor fransk byggefirma.
Yderligere otte mennesker er anholdt i sagen, som også er kendt som ‘The Carlton Affair’ efter luksushotellet, der var centrum for den påståede prostitutionsring.
Blandt de anholdte er en politikommissær og to forretningsmænd fra Lille, der har forbindelse til den tidligere valutafondchef.
Dominique Strauss-Kahn ventes enten blive sat under en formel undersøgelsesprocedure – svarende til at blive tiltalt i sagen – eller frigivet inden for 48 timer.
Tilbage i maj sidste år blev han sigtet for at have voldtaget en stuepige på et hotel i New York. I august blev voldtægtsanklagerne afvist, idet stuepigen blev fundet utroværdig.
Retten afviste desuden i oktober sidste år en 23-årig fransk forfatters påstand om, at Strauss-Kahn forsøgte at voldtage hende under et interview.
Kilde: The Guardian
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu