Stripshow på motorvejen: Unge kvinder på mande-jagt

10. september 2016 17:07 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Mange unge kvinder blev set i deres undertøj på en russisk motorvej, i gang med at stoppe de forbikørende biler.

Stripshow på motorvejen: Unge kvinder på mande-jagt
Flere biler blev stoppet af de halvnøgne kvinder. Foto: Privatfoto

Det var et ualmindeligt syn, der mødte russiske billister den anden dag. Og flere af de mandlige billister har helt sikkert prist sig lykkelig, da de kørte forbi flere russiske kvinder, der havde smidt tøjet på motorvejen. Kvinderne stod nemlig i undetøj og høje hæle i gang med stoppe bilerne. Det skriver det engelske medie Mirror.

Efter sigende var kvinderne på et tredageskursus for at lære, hvordan de bliver gift. Kvinderne har så vides skullet slippe hele 250 pund for at deltage i mandejagten, hvor dette underlige optrin var på aktivitetslisten. På motorvejen tiggede kvinderne småpenge fra de forbikørende, som de håbede ville blive deres fremtidige mænd.

Kvinder tigger efter tøj

Og hvad ville de så bruge pengene på? Svaret er tøj, men hvor, de havde gjort af deres eget, forbliver et mysterium. En billist, der blev stoppet, blev spurgt om han ville give 10 kroner til en ny T-.shirt. Den muntre billist nåede at tage en video, mens han kørte forbi det sære optog.

– Har du 100 rubler til en T-shirt? Spørger kvinden og fortsætter:

– Vi er på en mission til Nizhniny Novgorod. Vil I ikke nok hjælpe?

Med den seks timer lange køretur til Nizhniny Novgorod, kunne det da godt være kvinderne skulle finde noget tøj, så de slipper for at sidde i trusser i bilen.

Se videoen: HER

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu