Strømsvigt afbrød Super Bowl

4. februar 2013 07:41 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Strømsvigt afbrød Super Bowl
Foto: Getty/All Over.

Ingen Super Bowl uden skandaler. Sidste år var det M.I.A., der under pauseshowet strittede lidt for meget med langfingeren, og de fleste har stadig den såkaldte ’Nipple-gate’ fra 2004, hvor Janet Jacksons ene bryst blev blottet i et millisekund, i frisk erindring.

 

I årets Super Bowl var det så et strømsvigt, der stjal fokus. Kort inde i anden halvleg forsvandt halvdelen af lyset inde i Mercedes-Benz Superdome i New Orleans, og der gik hele 34 minutter, før nedbruddet var fikset.

På de sociale medier jokede mange med, at det måtte være Beyoncés watt-slugende pauseshow, der måtte være skyld i strømsvigtet, men angiveligt var årsagen et nedbrud uden for stadion.

Se billederne – Galleri: Beyonce i Super Bowl læder-show

Afbrydelsen var dog ved at blive fatal for Baltimore Ravens, der førte med 22 point, da lyset gik. To minutter og 18 sekunder senere var forspringet skrumpet ind til otte point.

– Det så ud til at komme på det perfekte tidspunkt for 49ers. Det føltes, som om strømmen var væk i evigheder, og det var svært at gå på banen igen bagefter. De kapitaliserede på vores fejl og flyttede bolden godt, men vores hold fortsatte med at kæmpe, og vi strikkede nogle angrebsserier sammen, da vi havde behov for det, så vi kunne vinde kampen, sagde Ravens-tight end Dennis Pitta efter kampen, som Ravens endte med at vinde 34-31 efter en neglebidende afslutning.

Det var syvende gang, Superdome lagde underlag til Super Bowl. Hvorvidt strømsvigtet påvirker arenaens chance for at agere ottende gang, må tiden vise.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu