Stukket af fra politiet: Audi A6 efterlyses

17. juni 2019 12:21 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Sydøstjyllands Politi leder efter en Audi A6, der i weekenden er stukket af fra dem to gange.

Stukket af fra politiet: Audi A6 efterlyses
Sydøstjyllands Politi eftersatte i weekenden en Audi A6, som stak fra politiet,. Foto: Elo Christoffersen/ Arkiv

Både lørdag og søndag eftersatte Sydøstjyllands Politi en Audi A6. Senest undslap den politiet søndag middag, hvor den kørte mod færdselsretningen på motorvejen i et forsøg på at undslippe politiet.

Nu vil Sydøstjyllands Politi gerne høre fra borgere, der har set bilen eller kender noget til dens fører, skriver Jydske Vestkysten.

Stukket af

Flere gange i løbet af weekenden er en Audi A6 stukket af fra politiet. Da Sydøstjyllands Politi søndag forsøgte at stoppe Audien, stak den af på motorvejen, hvor den kørte mod færdselsretningen.

– Når vi taler om, at han kører på motorvejen mod færdselsretningen, så er det vigtigt, at vi får ham stoppet, understreger vagtchef Jørn Lindhardt fra Sydøstjyllands Politi til Jydske Vestkysten.

Fredericia og Kolding

Sydøstjyllands Politi tror, at den Audi A6, de leder efter, holder til i Fredericia- og Koldingområdet. Derfor hører de gerne fra borgere i det område, som muligvis har set Audien med registreringsnummer XY 46 487.

Det har ikke været muligt for Sydøstjyllands Politi at få noget ud af registreringsnummeret, da nummerpladen ikke tilhører Audien.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu