ANNONCE

Stukket i maven i opgør: Tre mænd anholdt

20. maj 2020 07:24 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Tre mænd er blevet anholdt i sagen om knivstikkeri på Marksvinget i Køge.

Opdateret artikel klokken 13.03:

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at ingen af de tre anholdte i sagen er blevet fremstillet i grundlovsforhør onsdag. Det sker, da der ikke er fundet grundlag for det i efterforskningen. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter.

Tidligere havde politiet oplyst, at den 28-årige, der blev udsat for knivstikkeriet, og den 31-årige skulle fremstilles i grundlovsforhør.

Alle tre anholdte, der også inkluderede en 41-årig mand, er blevet løsladt.

Politiet oplyser yderligere, at sagen efterforskes som grov vold.

Original artikel:

Tirsdag eftermiddag blev en 28-årig mand stukket i maven.

Siden er tre mænd – inklusiv den 28-årige, der blev stukket – blevet anholdt i sagen. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Forsvandt efter knivstik

Klokken 13.56 blev Midt- og Vestsjællands Politi kontaktet om, at flere mænd havde skabt uro og uorden ved Boholte Center i Køge.

Da politiet kom frem, kunne vidner fortælle, at flere havde haft et voldeligt opgør.

Alle mænd var dog forsvundet fra stedet, da politiet ankom.

Tre mænd anholdt

Et tip ledte patruljen til sygehuset, hvor en 28-årig mand fra Frederiksberg blev behandlet for knivstik i maveregionen. Han var ikke i livsfare. Efter endt behandling blev den 28-årige anholdt.

Ved hjælp af overvågning og vidneforklaringer fandt politiet frem til to øvrige mænd. En 41-årig mand fra Køge og 31-årig mand fra Herfølge. De blev begge anholdt.

Det er kun den 31-årige og den 28-årige, der vil blive fremstillet for grundlovsforhør i løbet af onsdagen.

Bevogtede sygehus

I forbindelse med opgøret på Marksvinget, var politiet massivt til stede. Området var afspærret i en rum tid, mens efterforskere og hundepatruljer undersøgte det nærmere.

Men det var ikke det eneste sted, hvor politiet havde flere patruljer indsat. Ved sygehuset – hvor den 28-årige blev behandlet – stod flere betjente og vogtede.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu