ANNONCE

Sulten treårig bestiller McD for 500 kr

25. november 2020 22:28 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Mor lod sin telefon ligge fremme - det blev dyrt. Drengen blev dog mæt.

Sulten treårig bestiller McD for 500 kr
Den treårige dreng var bare virkelig sulten - og hvad kan man så gøre? Foto: Scanpix

En treårig dreng, der er sulten, kan være lidt af en mundfuld. I den brasilianske by Recife tog drengen Tom dog skeen i den anden hånd og handlede i stedet for at skrige.

Hans mor Raissa Wanderley Andrade var kommet hjem efter et besøg hos lægen, skriver den britiske avis Daily Mirror. Tom var sulten, men mor skulle i bad først. I farten glemte hun dog sin telefon, der lå fremme.

Det udnyttede den treårige dreng, der på en eller anden måde nåede til en bestillings-app fra fast food-kæden McDonald’s.

Her lykkedes det Tom at bestille mad for, hvad der svarer til 500 danske kroner – og det er direkte omregnet og altså ikke sammenligneligt med, hvad den slags er værd i Danmark. Hans mor blev noget overrasket, da et bud pludselig ringede på og leverede 10 poser mad fra kæden.

Ifølge Mirror delte de maden med naboer og familiemedlemmer, der bor i samme bygning.

Hvad gemte de 10 poser med mad så? Blandt andet seks menuer, seks happy meals, otte stykker legetøj, 10 milkshakes, otte flasker vand og to sundae-is. Tom var ifølge moderen ikke synderlig imponeret, for McD. havde glemt en æbletærte.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu