Vild comeback-sejr

FC Midtjylland var bagud med 0-2 mod Brøndby, men vandt alligevel 3-2 på en sen scoring af Erik Sviatchenko.

Pione Sisto scorede et af målene for FC Midtjylland, som vandt 3-2 ude over Brøndby. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix
Udgivet Opdateret

Brøndby var foran med to mål, men tabte alligevel 2-3 hjemme til FC Midtjylland i lørdagens superligakamp på en sen scoring.

Hjemmeholdets spillere var i størstedelen af kampen mere aggressive og strukturerede i deres pres mod de danske mestre, der omvendt virkede energiforladte og passive.

Det fik FCM vendt fuldstændigt på hovedet i kampens sidste halve time, hvilket betød, at holdet vendte et truende nederlag til sejr.

Dermed overtager FCM førstepladen med 13 point, mens Brøndby følger lige efter med 12 point.

Brøndby-dominansen udnyttede hjemmeholdets back Andreas Bruus til at bringe sit hold foran efter et kvarters spil, da han blev spillet fri i feltets højre side.

Brøndby kunne have været foran med flere mål inden pausen, hvor hjemmeholdet kom til flere store muligheder.

Den største til midtbanespilleren Jesper Lindstrøm, der ramte stolpen tre minutter før pausen.

Kort inde i anden halvleg misbrugte Brøndby-angriberen Andrija Pavlovic også to kæmpe chancer.

Det gjorde Jesper Lindstrøm ikke i det 51. minut, da han sparkede et fladt indlæg i nettet til 2-0.

Det fik FCM og kantspilleren Anders Dreyer til at reagere. Han reducerede ti minutter senere, da et indlæg strøg til bageste område, hvor han stod fri til afslutning.

Et kvarter før tid fik FCM også udlignet til 2-2, da den indskiftede offensivspiller Pione Sisto krøllede et frispark op i det nærmeste hjørne.

Brøndbys Sigurd Rosted blev udvist ti minutter før tid, og det udnyttede FCM til at snuppe sejren på en sen scoring af Erik Sviatchenko, som fik bolden ind via Brøndby-keeper Marvin Schwäbe.