Bliver 50 i dag

Anette Toftgård har været vært på flere tv-programmer og arbejder i dag som caster for Danmarks Radio, hvor hun har stået bag prisvindende serier

- Der har været mange kæmpe oplevelser. Men jeg er mest glad for, hvor jeg er nu, hvor jeg får lov at snakke med mange fantastiske mennesker og høre livshistorier, fortæller Anette Toftgård, der torsdag den 8. juli fylder 50 år. (Arkivfoto).
- Der har været mange kæmpe oplevelser. Men jeg er mest glad for, hvor jeg er nu, hvor jeg får lov at snakke med mange fantastiske mennesker og høre livshistorier, fortæller Anette Toftgård, der torsdag den 8. juli fylder 50 år. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Anette Toftgård startede karrieren foran skærmen, og siden har hun arbejdet bag den på en lang række programmer.

Tv har trukket i hende. Især den slags, der kommer tæt på mennesker, fortæller Anette Toftgård, som torsdag den 8. juli fylder 50 år.

Hun tonede alvor frem i 1995 som vært for DR’s fredagsunderholdningsprogram ”Husk lige tandbørsten”.

En rolle, hun delte med komiker og manuskriptforfatter Casper Christensen, som hun indtil 2003 var gift med og har to børn med.

Det ene tog det andet

Anette Toftgård var i 2000'erne vært på flere store programmer. Herunder realityprogrammet "Big Brother" og talentshowet "Popstars Showtime".

Men midt i det hele fandt hun ud af, at hun havde det bedre bag skærmen end foran.

Det startede med lørdagsprogrammer som "Stjerne for en aften", hvor Anette Toftgård var deltageransvarlig.

Efterfølgende har caster-karrieren taget over. Og det ene job tog det andet.

I dag arbejder Toftgård som caster hos Danmarks Radio, og det har hun gjort de sidste knap seks år.

Det er svært

Blandt andet har hun castet til DR3's programserie "Hunkøn", der giver seerne et indblik i at være transkønnet i Danmark. Serien vandt en pris ved Rainbow Awards 2019.

Anette Toftgård er glad for, hvor hun er nu, fordi hun får lov at snakke med mennesker og fortælle livshistorier.

- Specielt de unge mennesker. At få lov at snakke med dem og høre, hvordan de har det, hvad der optager dem, og hvad der er svært.

- Det giver et blik ind i den verden, vi lever i nu, og i den verden, de unge har. Det synes jeg, er kæmpe stort at få lov til, siger hun.

I privaten danner Anette Toftgård par med skuespiller Jens Jacob Tychsen, som blandt andet er kendt fra sin rolle som Hr. Weyse i tv-serien ”Badehotellet”. Sammen har de en søn fra 2010.

Anette Toftgårds runde fødselsdag på torsdag vil blive fejret med en lille fest for de nærmeste 25.

Anette Toftgård

Anette Toftgård var i en del år gift med Casper Christensen, som hun har to børn med. De var gift fra 1996 til 2003.

Hun har både været vært på Big Brother på TVDanmark og derudover medvært på Popstars Showtime på TV2, hvor også Timm Vladimir var vært. 

I dag danner hun par med Jens Jacob Tychsen, som hun har været sammen med siden 2007. 

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS