ANNONCE

Super-stjerne er ikke i tvivl

8. oktober 2020 14:47 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Taylor Swift er ikke i tvivl. Hun sætter sit kryds ved Joe Biden, når amerikanerne går til stemmeurnerne den 3. november.

Den amerikanske sanger og verdensstjerne Taylor Swift ryster ikke på hånden omkring det forestående præsidentvalg i USA. Hendes stemme går til Joe Biden.

Det fortæller hun selv på Twitter. Se hendes opslag længere nede i artiklen.

Artiklen fortsætter under videoen

Kunstneren, der er en af verdens bedst sælgende gennem tiderne og som lige nu er aktuel med albummet ‘Folklore’, har ifølge Page Six også haft en snak med mediet V Magazine om sin overbevisning.

Her fortæller hun blandt andet, at hun tror på, USA med Joe Biden ved roret har en chance for at starte den helingsproces, landet har så hårdt brug for.

Hun siger også, hun tror, at Biden er det bedste valg, når det gælder om at styre landet gennem corona-pandemien ligesom hun også foretrækker ham i forbindelse med kvinders, farvedes og ikke-heteroseksuelles rettigheder.

“Alle fortjener en regering, der tager globale sundhedsrisici alvorligt og sætter sit folks liv først,” siger hun blandt andet.

Samtidig sætter hun en fed streg under, at den eneste måde, hvorpå USA kan begynde at gøre tingene bedre, er at vælge ledere, der er villige til at tackle disse problemer.

Hendes opslag på Twitter kom kort inden den TV-debat mellem de to vicepræsident kandidater, Joe Bidens Kamala Harris og Trumps Mike Pence, der løb over de amerikanske skærme natten til torsdag dansk tid. 

Her gør hun tydeligt opmærksom på, at hun vil se med, og at hendes sympati i den grad ligger hos Kamala Harris. Desuden, at hun er glad for, at hendes holdning er kommet frem i lyset inden debatten.

At hendes Twitter-budskab nok skal nå ud til den amerikanske befolkning, kan der ikke være tvivl om. Hun har ikke mindre end 87,2 millioner følgere på det sociale medie.

Én af dem er i øvrigt Kamala Harris, som også har kommenteret på opslaget.

“Mange tak for din støtte Taylor,” skriver hun blandt andet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu