ANNONCE

Superliga: Horsens vandt 2-0 over FC København

17. oktober 2011 22:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Superliga: Horsens vandt 2-0 over FC København
Billede mangler

 – Vi tog for mange forkerte beslutninger, konstaterede cheftræner Roland Nilsson efter at han for første gang måtte gå tomhændet fra en Superliga-kamp med de danske mestre.
 
Det var en flok skuffede spillere fra FC København, der mandag aften for første gang i denne sæson måtte gå fra banen som tabere. Det skete, da holdet tabte 02 i Horsens.
  
– Vi får ellers lagt tryk på AC Horsens efter pausen, men i stedet for at øge trykket mere og mere, så lukker vi dem ind i kampen igen, og det skal man ikke gøre i sådan en kamp. Men vi skaber heller ikke chancer nok selv, og vi havde inden kampen talt om, at det var vigtigt at komme rundt på kanterne og vise aggressivitet i feltet, men det manglede vi i dag, siger Roland Nilsson til fck.dk.
 Annonce: Få B.T leveret hver dag i en måned. Klik her
 
FCK-anfører Johan Wiland afviste, at den manglende aggressivitet havde noget at gøre med, at mange af spillerne havde været i aktion for diverse landshold i de seneste uger.
– Nej, det tror jeg ikke, men det vi præsterede i dag, var bare ikke godt nok til at vinde, så det skal vi have talt igennem og rettet op på, for vi har en vigtig kamp på torsdag, sagde målmanden, der ikke kunne stille meget op ved de to Horsens-scoringer.
 Annonce: Sig din mening om alverdens emner – Deltag her
Allerede onsdag morgen checker han og holdkammeraterne ind i Kastrup for at flyve til Hannover og forberede sig til den vigtige udekamp i Europa League torsdag aften.
 
Næste Superliga-opgør gælder FC Nordsjælland på hjemmebane i Parken, og det bliver også en mandagskamp.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu