Superliga-kamp aflyst af snestormen

16. marts 2013 17:38 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Superliga-kamp aflyst af snestormen
Billede mangler

Sneen væltede ned over Aalborg Stadion, da AaB og FC Nordsjælland gik på banen til lørdag eftermiddags Superliga-kamp. Spillerne tog vanter og en orange bold i brug, men alligevel måtte de give op allerede midt i første halvleg.

 

Dommer Claus Bo Larsen afbrød kampen, og den bliver ikke optaget i dag, hvor sneen bliver ved med at vælte ned. Sneen gjorde, at hverken dommeren eller spillerne kunne se kridtstregerne til sidst, og derfor var der ikke nogen vej uden om, forklarede Claus Bo Larsen overfor TV3 Sport1.

– Man kan ikke se om bolden er ude, for man kan ikke se stregerne. Jeg kan ikke se, om der er straffespark eller ej, og linjedommeren kan ikke se om bolden er ude.

– Jeg kaldte spillerne hen til mig, og de sagde at de ikke kunne se stregerne, og jeg var enig med dem, sagde Claus Bo Larsen.

Spillerne var enige med Claus Bo Larsen i hans bedømmelse.

– Jeg synes, det er det eneste rigtige at gøre. Sneen har taget til, og det bliver kun værre. Det er for spillernes sikkerhed og kampens forløb, for vi kan ikke se stregerne mere. Det er ærgerligt, men vi kan ikke bestemme over vejret, sagde Nicolai Stokholm fra FC Nordsjælland. 

Tilskuerne brokkede sig lidt over aflysningen af kampen, men de må hjem og have en kop varm kakao, mente Patrick Kristensen fra AaB.

– Det er selvfølgelig træls, for det så fint ud, da vi kom her. Men det tog til, og nu er banen dækket, så det er fint, at det er blevet aflyst.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu