ANNONCE

Superliga-trup ramt af corona

26. december 2020 16:14 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Hele fire spillere testet positiv.

Superliga-trup ramt af corona
AGF's Patrick Olsen er en af fire, der er testet positiv for coronavirus. Foto: Scanpix

Fire spillere i Superligaklubben AGF er blevet sendt i karantæne, fordi de er testet positiv med Covid-19. Det oplyser AGF i en pressemeddelelse anden juledag på sin hjemmeside. Ifølge klubben drejer det sig om spillerne Søren Tengstedt, Daniel Gadegaard, Patrick Olsen og nytilkomne Mathias Jørgensen.

Spillerne er i skrivende stund på ferie, fordi Superliga-sæsonen er sat på julepause efter planen. Ifølge B.T. er smitteudbruddet muligvis sket til en fest for truppen i forlængelse af efterårets sidste kamp i Superligaen. Det var en sejr på hjemmebane over AaB 20. december.

– Vi har ikke konstateret smitte hos andre spillere. De pågældende spillere er isoleret – og da de jo har ferie i øjeblikket, så er de også i sagens natur isoleret fra resten af truppen, siger AGFs læge Jacob Astrup til AGFs hjemmeside.

Klar næste år

Spillerne starter forberedelserne til forårets halvsæson den 6. januar. Allerede to dage før begynder Superligaens egenfinansierede Covid-19-testprogram igen. Det vil sige, at alle bliver testet, inden de spillerne mødes.

Det er forventningen, at de fire smittede alle er klar til opstarten.

– De er ude af deres karantæne inden nytår og derfor regner vi med, at de alle er klar til at indgå i opstarten, når spillerne mødes igen i det nye år. Her testes hele truppen i øvrigt grundigt og flere gange efter Divisionsforeningens vejledninger, så vi er sikre på, at alle er negative og klar til at indgå i opstarten, fortæller Jacob Astrup.

For nuværende er det usikkert, hvordan de fire er blevet smittet, men til B.T. bekræfter AGF, at smitten er sket efter den 20. december, hvor omtalte fest blev holdt i Ceres Park.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu