ANNONCE

Superligaspiller testet positiv

14. oktober 2020 22:16 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

AC Horsens' Michael Lumb er blevet testet positiv for Covid-19.

Superligaspiller testet positiv
AC Horsens' Michael Lumb er testet positiv for coronavirus og har milde symptomer. Foto: Scanpix

I forbindelse med den løbende, ugentlige, test af samtlige spillere og stabsmedlemmer i de danske superligaklubber er AC Horsens’ Michael Lumb testet positiv for Covid-19, skriver klubben på sin egen hjemmeside.

Lumb er blevet sendt hjem og må først komme til træning på klubbens anlæg, når han har været symptomfri i 48 timer. Det er et krav i den aftale, der er lavet af Divisionsforeningen, der repræsenterer de danske fodboldklubber.

Ingen andre spillere, trænere eller ledere er testet positiv. Alle deres testsvar kom tilbage med negativt resultat.

– Vi følger selvfølgelig protokollerne nøje, og alle spillere, trænere og ledere bliver som protokollerne foreskriver testet igen fredag den 16. oktober, selvom deres tests var negative. Det her er selvfølgelig en ærgerlig situation for Lumb, men vi ser det også som et udtryk for, at protokollerne virker i og med, at vi fanger et positivt tilfælde, inden vi sender spillerne i kamp, fortæller sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.

Michael Lumb har det efter omstændighederne fint, men mærker dog symptomer.

– Jeg er træt og har ondt i hovedet, men jeg har taget nogle piller, der kan holde hovedpinen nede. Ellers har jeg det okay, fortæller Michael Lumb. Det fremgår af pressemeddelelsen, at han skal have ro til at komme sig og blandt andet derfor ikke skal kontaktes for yderligere kommentarer.

AC Horsens må under alle omstændigheder undvære Michael Lumb i udekampen mod AGF søndag 18. oktober, og han er desuden yderst tvivlsom til kampen mod FC Nordsjælland søndag 25. oktober.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu