ANNONCE

Superligastjerne tester positiv for corona

22. juli 2020 09:51 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

AGF må undvære stjernen Mustapha Bundu i sæsonens sidste kampe.

Superligastjerne tester positiv for corona
Mustapha Bundu har været en kæmpe profil for AGF i sæsonens løb. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

AGFs Mustapha Bundu har haft en stor aktie i aarhusianernes flotte sæson, der i øjeblikket ser ud til at munde ud i en flot sølvmedalje.

Men nu må AGF undvære den stærke kantspiller resten af sæsonen, da han er testet positiv for coronavirus.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse:

– Efter tirsdagens test kom Bundus resultat ud som positiv. Han er symptomfri og vi følger nu de retningslinjer fra Divisionsforeningen for personer, der er testet positiv. Det betyder, at Bundu nu bliver hjemme i de kommende syv dage – tællende fra i går tirsdag, og han udgår derfor naturligvis fra dagens kamptrup, ligesom vi heller ikke kan råde over ham til weekendens kamp. Det er ærgerligt, at vi må undvære en spiller af den her kaliber i de kommende to kampe. Men vi følger naturligvis de givne retningslinjer og tager vare på situationen – blandt andet med yderligere test af hele gruppen, forklarer sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Spillere festede med fans

Mustapha Bundu var ellers ikke en del af de spillere, der søndag aften festede med AGF-fans i Aarhus’ gader.

Mustafa Amini og Zach Duncan, der ikke var med i København, hvor AGF søndag aften slog FC København 4-2, tog derimod del i festlighederne.

Amini fik stemningen på kogepunktet, da han crowdsurfede hen over de mange fans.

– Med hensyn til Mustafa Amini og Zach Duncan, der tog del i festlighederne i midtbyen, så er de for en sikkerheds skyld taget ud af truppen, indtil de bliver coronatestet tirsdag, oplyste kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen, mandag til TV2 Sport.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu