ANNONCE

Supermodels søn død af overdosis

19. januar 2021 09:59 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Kendis-sønnen og jetsetteren Harry Brant døde søndag af en overdosis blot 24 år gammel

Supermodels søn død af overdosis
Jetsettere Harry Brant døde søndag den 17. januar som følge af en overdosis. Han blev blot 24 år gammel. Foto: Dave Allocca/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Den blot 24-årige trendsætter, model og jetsetter Harry Brant, søn af supermodellen Stephanie Seymour og den højt profilerede forretningsmand Peter Brant, døde søndag den 17. januar som følge af en overdosis.

Det meddeler familien i en erklæring til New York Times.

Ifølge samme medie havde Harry Brant sin unge alder til trods angiveligt i en årrække kæmpet med misbrugsproblemer.

”Vi vil for altid være bedrøvede over, at hans liv blev afbrudt af denne ødelæggende sygdom. Han opnåede meget i sine 24 år, men vi får aldrig chancen for at se, hvor meget mere Harry kunne have gjort,” står der blandt andet i erklæringen.

Familien nævner desuden, at afdøde ikke blot var en søn men i høj grad også en vidunderlig bror, et kærligt barnebarn, yndlingsonkel og en omsorgsfuld ven. Desuden, at han var en kreativ, kærlig og magtfuld sjæl, der bragte lys ind i så mange menneskers hjerter.

“Han var virkelig en smuk person både i sit ydre og i sit indre,” skriver familien.

I sin mors fodspor

Harry Brant gik i sin mors fodspor som model. Han har blandt andet optrådt i den italienske udgave af Vogue og været med i kampagner for det franske luksus-modehus Balmain.

Sammen med sin bror har har desuden lanceret en unisex makeup serie for canadiske MAC Cosmetics ligesom han som teenager skrev for ‘Interview Magazine’, der blev grundlagt i 1969 af Andy Warhol og John Wilcock.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu