ANNONCE

Superstjerne har fået tilhold mod kendisbror

18. september 2019 13:51 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Superstjernen Nick Carter har fået et tilhold mod sin bror Aaron Carter, fordi han angiveligt har truet superstjernens familie.

Der er igen bøvl i familien Carter. Efter flere år med problemer mellem storebror Nick Carter og lillebror Aaron Carter, der egentlig så ud til være ovre, er der nu igen problemer.

For Nick Carter har fået et tilhold mod Aaron Carter i forbindelse med en meget dyster udtalelse, som lillebroren angiveligt skulle have sagt.

Det, oveni en rystende melding om flere mentale diagnoser, har fået Nick Carter til at søge om et tilhold mod sin bror. Det skriver TMZ.

Ville dræbe familien

Superstjernen Nick Carter, bedst kendt fra boybandet Backstreet Boys, har sagt, at han ikke havde et andet valg end at søge om juridisk beskyttelse fra sin bror.

Aaron Carter skulle angiveligt have truet med at slå Nick Carters gravide kone og ufødte barn ihjel.

Det har resulteret i, at den tidligere barnestjerne skal holde sig minimum 100 fod fra Nick Carter, hans kone og deres børn eller andre familiemedlemmer.

Artiklen fortsætter efter videoen

Også de to brødres søster har fået et polititilhold mod Aaron Carter.

Vil ikke gøre dem ondt

Aaron Carter vil dog ikke høre tale om, at han har truet sin brors familie på livet.

En talsmand for den tidligere barnestjerne afkræfter det.

– Jeg er forbløffet over de beskyldninger mod mig, og jeg vil ikke gøre nogen fortræd særligt min familie, udtalte talspersonen.

Også på Twitter er den tidligere barnestjerne åbenmundet om tilholdet.

Her skriver han også, at han ikke har set sin bror i fire år, og han heller ikke kommer til det i den nærmeste fremtid, skriver Aaron Carter på Twitter.

Krig på sociale medier

Som så ofte før, når der har været problemer i Carter-familien, er det blevet offentligt.

Både på grund af de mange medier, der interesserer sig for familien, men også fordi de selv deler meget på deres sociale medier.

Nick Carter har ligesom sin bror også adresseret tilholdet på Twitter.

Her forklarer han, at de stadig holder af Aaron Carter, og at de håber, han får den rette behandling.

Psykisk syg

Det er nemlig kommet frem indenfor den seneste tid, at Aaron Carter lider af flere psykiske sygdomme.

Da han deltog i tv-programmet The Doctors, bliver det beskrevet, at det virkede som om, han lider af angst, skizofreni, og manisk depression. Siden har han åbent fortalt, at han kæmper med sit mentale helbred.

Betjente fra L.A. County skulle angiveligt også have forsøgt at få den tidligere barnestjerne til at indlægge sig på et psykiatrisk hospital.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu