ANNONCE

Sur smiley og stor bøde

22. april 2021 21:47 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

Virksomhedens indehaver er uenig i, hvad der står i Fødevarestyrelsens kontrolrapport

Sur smiley og stor bøde
Mundvigerne vender nedad på den seneste kontrolrapport fra Restaurant Le i Kolding. Foto: Genrefoto.

– Kølerum i virksomheden fremstår med tydelige produktrester og formodet lignede skimmelvækst på vægge og på undersider af hyldesystem, lyder den seneste kontrolrapport fra Restaurant Le i Låsbygade i Kolding.

Men det kan virksomhedens ejer Soung Le dog ikke forstå. Den 14. april fik virksomheden en anmærkning for dårlig rengøring, som resulterede i en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner.

– Jeg forstår ikke, hvorfor, der står noget om skimmelsvamp. Vi har ikke fået noget at vide om skimmelsvamp, fra ham der var ude og kontrollere. Han sagde at det er pænt, men vi mangler at gøre rent nedenunder ved hylderne, siger hun til Newsbreak.dk.

Virksomhedsejeren er meget uenig i den afgørelse, Fødevarestyrelsen er kommet med. Derfor har hun også sendt en mail til styrelsen, hvor hun klager over den seneste kontrolrapport.

Private bønnespirer

Udover den manglende rengøring, har Fødevarestyrelsen også fundet tre poser bønnespirer i virksomhedens køleskab, som ikke kom fra en registreret virksomhed. Her kunne ejeren forklare, at der var bønnespirer hun havde fået fra sin søster, som hun fejlagtigt havde lagt i køkkenets køleskab i stedet for det private køleskab i butikken.

– Jeg gav ham menukortet, og viste ham, at vi ikke har retter, der indeholder bønnespirer, fortæller Soung Le.

Styrelsen har dog noteret, at bønnerne lå i et køleskab sammen med de fødevarer virksomheden som virksomheden bruger i madlavningen. Virksomheden lover nu ikke at opbevare bønnespirerne på virksomhedens matrikel igen.

Derudover lover Soung Le, at der i fremtiden vil være gjort bedre rent i butikken, og der i fremtiden ikke vil være noget at finde for Fødevarestyrelsens udsendte.

– Jeg har sagt til ham at han bare kan komme i morgen, om en uge eller om to måneder, så er der ikke noget at komme efter, fortæller indehaveren til Newsbreak.dk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu