Svag Zanka med i PSV-nederlag

24. februar 2013 15:18 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Svag Zanka med i PSV-nederlag
Billede mangler

PSV Eindhoven gav danskerbesatte Ajax en gylden mulighed for at spille sig á point med Æresdivisionens førerhold.

Mathias “Zanka” Jørgensen startede for Dick Advocaats tropper på en uvant plads som højre back, men det slap danskeren ikke specielt heldigt fra.

Danskeren har kun startet inde for PSV seks gange siden sit sommerskifte fra FCK, og han lignede en mand, der savner kamptræning i benene.

Han halsede efter Feyenoords hurtige offensivfolk og dvælede flere gange for længe med bolden.

PSV kom ellers foran efter lige over en halv times spil ved Jeremain Lens, der afsluttede et godt kontraangreb fra gæsterne.

Men efter pausen mistede PSV initiativet, og der skulle kun gå 90 sekunder fra dommerfløjt til Feyenoord-scoring. Ruben Schaken stod for udligningen, og så startede en tung dominans fra værterne, der gav pote i det 68. minut.

Feyenoords hyperfarlige italiener, Graziano Pelle, vendte rundt et par meter uden for PSVs felt, klappede til den med sit venstreben og snød keeper Boy Waterman i PSVs mål til 2-1.

PSV var uden Mark van Bommel og holdets sædvanlige højreback Atiba Hutchinson, så det var ventet, at Zanka og co. ville få det svært.

Feyenoord udvider med sejren stimen uden hjemmebanenederlag til 22 kampe. Klubben har således ikke tabt hjemme på De Kuip i Rotterdam siden november 2011.Ajax kan spille sig på siden af PSV på førstepladsen i Holland, hvis Den Haag besejres søndag eftermiddag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu