ANNONCE

Svensk firma sælger Facebook-venner til virksomheder

5. september 2012 06:20 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Svensk firma sælger Facebook-venner til virksomheder
Billede mangler

Mangler din Facebook-profil venner, så er der hjælp at hente fra et svensk firma. Hos FBLikes.se kan du købe venner til de sociale medier.
 
Er du et nystartet firma og synes du, at antallet af Facebook-venner på din page ser lidt for sølle ud, så er der hjælp at hente. Flere netfirmaer tilbyder nemlig, at du kan købe Facebook-venner og dermed booste din profil.
 
I Norden er en af de store aktører svenske FBLikes.se, hvor man kan købe profil-venner i tusindevis. Både til Facebook og Twitter-kontoer.
 
FBLikes.se er grundlagt af webbureauet Bevace Media og har til formål at hjælpe deres kunder til at booste deres sociale medier.
 
– Vores kunder garanteres det antal likes, de bestiller. De nye Facebook-venner kommer fra hele verden. Det er sneboldseffekten i at have mange Facebook-venner, der giver vores kunder resultater. Jo flere Facebook-venner man har, desto nemmere er det at få nye, fortæller grundlægger og indehaver af FBLikes.se Joel Tukiainen.
 
Hos FBLikes.se kan man købe helt ned til 30 likes op til flere tusinde.
– Det ser meget bedre ud for potentielle nye kunder, at der er en stor base i forvejen. At have mange likes på Facebook viser, at et firma er stabilt og pålideligt – og at man har en kundedialog, siger Joel Tukiainen.
 
At købe Facebook-likes er meget mere udbredt, end man måske lige går og tror.
– Det er meget brugt. FBLikes.se var de første i Norden til at gå ind i dette i Norden. Markedet har vokset hastigt og både små og store virksomheder benytter sig af det. Det er kunder i alle brancher lige fra frisører til PR-bureauer. Men allermest interessant er det at købe Facebook-likes for mindre og nystartede virksomheder. Det er ofte i opstartsfasen, at man har behov for hjælp.
 
Om man køber venner på Facebook eller følgere på Twitter er der ingen forskel på. Effekten er ifølge FBLikes.se den samme.
– Vores feedback fra kunderne viser, at de er godt tilfredse når de får boostet deres Facebook-likes, siger Joel Tukiainen.
 
500 nye Facebook-likes koster ifølge FBLikes.se 590 kroner. De leveres inden for få dage men hvordan de leveres er en hemmelighed.  Dog garanterer FBLikes.se, at der er tale om ægte Facebook-brugere, som de rekvirerer fra hele verden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu