ANNONCE

Svensk politi finder tre døde i en bil

27. marts 2020 07:07 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Info

Tre lig er fundet i en udbrændt bil i Uppsala i Sverige. Politiet mener, at en forbrydelse ligger bag.

Svensk politi finder tre døde i en bil
Svensk politi har fundet tre personer døde i en bil. Genrefoto.

Tre personer blev torsdag aften fundet døde i en udbrændt bil nær den svenske by Uppsala. Det skriver avisen Expressen. Politiet har mistanke om, at en forbrydelse ligger bag.

– Under slukningsarbejdet påtræffes tre afdøde personer i bilen. Vi har ikke identificeret de her personer og ved ikke, hvordan de er døde, siger Daniel Wikdahl, talsmand for politiet i region Mitt.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Kort før klokken 19 modtog politiet flere henvendelser fra borgere, om at en personbil var brudt i brand i udkanten af Storvreta, der ligger nord for Uppsala. Politi og slukningsmandskab blev sendt til stedet.

Det er endnu uklart, hvordan bilen begyndte at brænde, men politiet har indledt en drabsefterforskning, fremgår det af Expressen.

Afspærret

Sent torsdag aften var området fortsat afspærret, og politiet var i gang med at afsøge området med blandt andet hunde. Kriminalteknikere var også ankommet til stedet.

– Vi har flere enheder på stedet, som taler med vidner og søger efter spor for at finde en forklaring på, hvordan det her er sket, siger talsmand Daniel Wikdahl, der til Aftonbladet har sagt, at politiet både skal tale med vidner og lede efter tekniske spor.

Ingen personer er anholdt i forbindelse med hændelsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu