ANNONCE

Efterlyser koldblodighed

23. september 2020 05:55 | Af: Ritzau Fokus

FCM-anfører Erik Sviatchenko var godt tilfreds med holdets indsats mod Slavia Prag, men efterlyser skarphed.

Efterlyser koldblodighed
Erik Sviatchenko spillede endnu en god kamp for FC Midtjylland, da det blev til 0-0 mod Slavia Prag i Champions League-kvalifikationen. Foto: David W Cerny/Reuters

FC Midtjylland fik tirsdag aften 0-0 mod Slavia Prag i det første af to opgør i den afgørende playoffrunde i Champions League-kvalifikationen.

Resultatet giver midtjyderne et godt udgangspunkt forud for returopgøret i Herning. Anfører Erik Sviatchenko er også fint tilfreds med resultatet, men ærgrer sig over, at den sidste skarphed manglede.

Det siger han efter kampen til 3+.

– Det var en hård kamp mod et dygtigt hold, og vi gjorde det fortrinligt.

– Vi manglede lige den sidste snert og koldblodighed i omstillingerne. Det er omstillingerne, vi skal udnytte, og det skal vi gøre på hjemmebane.

Spillede god kamp

Sviatchenko spillede sammen Alexander Scholz endnu en god kamp i det centrale forsvar for de danske mestre.

– Det er det defensive fundament, der har båret os så langt. Og det handler om hele holdets indsats, i forhold til hvordan vi placerer os på banen.

– Vi tror på os selv, og med den indsats vi leverede i dag, så er der muligheder i returopgøret, siger FCM-anføreren.

Træner Brian Priske var også fint tilfreds med tirsdagens indsats – men kunne ligesom Sviatchenko også godt have tænkt sig en scoring.

– Det siger noget om, hvor langt vi er nået, at vi er skuffede over ikke at slå så godt et hold. Vi var ikke helt kyniske i vores afslutninger, siger han til 3+.

Den samlede vinder i playoffrunden kvalificerer sig til gruppespillet i Champions League, mens taberen får lov til at spille Europa League.

Returopgøret spilles 30. september i Herning.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu