Svindelbesked går efter tilbudsjægere

20. november 2018 20:31 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Elektronikggiant advarer deres kunder mod at hoppe på limpinden.

Svindelbesked går efter tilbudsjægere
Beskederne kommer som mails og SMS'er, og de er altså rendyrket svindel. Genrefoto.

Black Friday er snart over os, og hvor danske butikker forsøger at vinde kundernes gunst med gode tilbud, forsøger svindlere at snyde kunderne med alt for gode tilbud, der i sidste ende slet ikke er gode tilbud.

“Der florerer i øjeblikket en meget vedholdende svindel/phishing-kampagne på mail og sms, hvor svindlere udgiver sig for at være Elgiganten. Disse mails og SMS’er har INTET med Elgiganten at gøre og vi anbefaler at slette beskederne,” skriver Elgiganten på Facebook om beskeder, der bliver sendt ud til danskerne for tiden.

Ekstra Bladet skriver, at en af beskederne ser ud til at komme fra Elgiganten i Skejby, men elektronikkæden har altså intet med beskederne at gøre, og de er virkelig trætte af, at beskederne findes.

– Det er, sagt på godt jysk, hamrende træls at være udsat for den slags, og vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at få stoppet det, men det er desværre ikke helt let. Vi har derfor også advaret både på vores hjemmeside, Facebook og Twitter, skriver Elgigantens kommunikationschef Frederik Danvig i en mail til Ekstra Bladet. 

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu