ANNONCE

Svineri blev fjernet for øjnene af politiet

7. oktober 2020 14:11 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Sagen efterforskes.

Svineri blev fjernet for øjnene af politiet
Der blev ryddet op, mens politiet var på stedet. Genrefoto.

Midt- og Vestsjællands Politi blev tirsdag aften tilkaldt til Danmarksvej i Herfølge.

En hundelufter havde ved en nærliggende hundeskov set nogle mænd læsse en større mængde flamingo- og opbevaringskasser af på stedet fra to varebiler

Hundelufteren fortalte politiet, at mændene fik travlt med at læsse af, da de så, at der var publikum på, og herefter kørte de fra stedet.

Politiet undersøgte sagen og via oplysningerne om varebilerne fandt de frem til et firma, der var registreret som bilernes ejer.

Så blev der ryddet op

Nu kontaktede politiet virksomhedsejeren, der nægtede ethvert kendskab til affaldet. Politiet sendte en patrulje ud til Danmarksvej, hvor de tog billeder af de efterladte kasser, og mens politiet var på stedet, kom varebilerne tilbage.

Varebilerne blev ført af to 26-årige mænd fra Køge, der gik i gang med at fjerne kasserne fra stedet, og efterfølgende blev politiet kontaktet af ejeren af virksomheden.

Ejeren fortalte, at han havde sendt nogen til at rydde op på stedet, om end det ikke fremgår af døgnrapporten, om virksomhedsejeren tog ansvar for, at affaldet var blevet smidt til at starte med.

Sagen bliver derfor nu undersøgt af politiet i forsøget på at finde ud af, om virksomheden, eller andre, kan blive sigtet for at overtræde naturbeskyttelsesloven.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu