ANNONCE

Svømmehal lukker ned øjeblikkelig

13. oktober 2020 07:18 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Asnæs Svømmehal lukker øjeblikkeligt.

Svømmehal lukker ned øjeblikkelig
Svømmehallen blev lukket med øjeblikkelig virkning mandag. Foto: Scanpix

Asnæs Svømmehal er blevet lukket med øjeblikkelig virkning.

Det skyldes råd i den karakteristiske, pyramideformede tagkonstruktion – og det giver akut fare for nedstyrtning.

Det oplyser Niels Minor Borre, afdelingsleder i Ejendomme, i en pressemeddelelse på Odsherred Kommunes hjemmeside:

– I forbindelse med Byrådets vedtagelse af Erhvervspakke 1 i foråret, hvor der blev afsat penge til reparation af taget i Asnæs Svømmehal på grund af utætheder som følge af vandskader, har kommunens rådgiver på opgaven udtaget prøver af de bærende konstruktioner og her fundet råd. Rådgiveren påpeger, at det medfører en risiko af ukendt omfang for kollaps af taget, og vi er derfor skredet til øjeblikkelig lukning, siger Niels Minor Borre, afdelingsleder i Ejendomme.

Håber på midlertidig løsning

Nu vil kommunen forsøge at finde en midlertidig, sikker løsning, så man kan holde åbent uden at udsætte brugerne for akut fare:

– Vi vil nu få vores rådgiver til at undersøge, om der kan etableres en midlertidig løsning for tagkonstruktionen, således svømmehallen midlertidigt vil kunne genåbne, indtil der bliver taget stilling til en varig løsning, som vil indebære en ny tagkonstruktion, siger Niels Minor Borre.

Svømmehallen i Asnæs er tilbage i 1975 opført af den selvejende institution “Idrættens Venner i Asnæs Grevinge” i 1975.

Den blev oprindeligt opført som åbent bassin, men blev allerede året efter åbningen begyndt overdækket, hvorefter det overgik til kommunal drift.

Svømmehallen skulle her i efterårsferien uge 42 holde offentligt åben tirsdag og torsdag kl. 15-21 og har således i forvejen lukket mandag den 12. oktober 2020.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu