Swansea leder efter Laudrup-erstatning

22. februar 2013 11:01 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Swansea leder efter Laudrup-erstatning
Billede mangler

Den walisiske klub Swansea City er udmærket godt klar over, at deres manager er en eftertragtet herre. Således forbereder de sig allerede nu på, at Michael Laudrup kan være fortid i klubben inden længe. Det skriver engelske The Telegraph.- Jeg tror, vi er nødt til at være opmærksom på andre managere, og hvad de står for. Vi er opmærksomme på nogle, der kunne blive et emne hos os i fremtiden. Det er en løbende proces, og lige meget om det sker om et, to eller fire år, er vi nødt til at være klar, siger Huw Jenkins, der er bestyrelsesformand i Swansea City, ifølge The Telegraph torsdag.

Michael Laudrup har været manager i Swansea City siden sommeren 2012, og klubben har haft masser af succes siden – kulminerende på søndag, hvor de spiller finale i Capital One Cup.

Og med den form for succes, Laudrup tydeligvis har skabt i klubben, er interessen fra de helt store klubber ganske naturlig, og noget som ledelsen i Swansea er fuldstændig klar over. Michael Laudrup er blandt andet blevet rygtet til sin gamle klub, Real Madrid, der formentlig føler, de trænger til lidt af en oprejsning efter at være blevet hægtet af i mesterskabskapløbet allerede før jul af rivalerne fra FC Barcelona.

Senest har også de forsvarende mestre i Premier League, Manchester City, vist interesse for Laudrup, der netop har fået endnu en dansker, Morten Wieghorst, ind i sin trænerstab i Swansea.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu