Swansea vil forlænge Michael Laudrups kontrakt

7. februar 2013 14:14 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Swansea vil forlænge Michael Laudrups kontrakt
Michael Laudrup et ét navn blandt i alt otte nye manager-emner i Evertonn.
Michael laudrup

Michael Laudrup har fået slået sit navn fast i engelske Swansea.

Michael Laudrup har i den grad slået sit navn fast i Wales og ikke mindst i Swansea og Premier League.

 

Swanseas bestyrelsesformand slår nu fast, at klubben hellere end gerne ser Michael Laudrup blive i klubben i yderligere et år længere end hans nuværende toårige kontrakt løber.

– Jeg synes, at Michael har gjort det klart, at han er glad for at være her, og at tingene går den rigtige vej. Men han har samtidigt også gjort det klart, at han ikke er her resten af livet, så det gælder om at finde en balance, siger bestyrelsesformand Huw Jenkins til thisissouthwales.co.uk og fortsætter:

– Hvis vi nu kan holde på Michael hele næste sæson, og derudover få ham til at blive et år mere, så vi har været sammen i mindst tre år, og klubben samtidigt har bevæget sig fremad, så tror jeg personligt, at det vil passe alle, hvis vi skilles der.

Og Huw Jenkins er fuld af fortrøstning omkring en forlængelse af Michael Laudrups kontrakt, der udløber sommeren 2014.

– Jeg føler mig rimelig sikker på, at Michael også synes, at det ville være en god idé, hvis han bliver et år, mere end hans nuværende kontrakt løber, slutter Jenkins.

Michael Laudrup har foreløbigt ført Swansea frem til en ottendeplads i Premier League, og klubben er i finalen i Capital One Cup, der spilles den 24. februar på Wembley.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu