Sydafrikansk politi sigter 26-årig mand

14. februar 2013 12:03 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Sydafrikansk politi sigter 26-årig mand
Billede mangler

Politiet i Sydafrika har sigtet en 26-årig mand for mordet på atletik-stjernen Oscar Pistorius’ kæreste. Det oplyser politiet i Sydafrika ifølge nyhedsbureauet Reuters. Oscar Pistorius selv er netop 26 år gammel.

I overensstemmelse med sydafrikansk lov navngiver politiet ikke Oscar Pistorius som den sigtede. Men samtidig slår politiet dog fast, at Pistorius og afdøde Reeva Steenkamp var de eneste tilstede i huset, da skyderiet fandt sted.

Reeva Steenkamp blev 30 år gammel, og var i Sydafrika en kendt fotomodel. Tragedien fandt sted i Oscar Pistorius’ hjem i hovedstaden Pretoria, der ligger i det indhegnede og velbevogtede område ‘Silverwoods Estate’. Området er ifølge Yahoo News kendt som et af landets sikreste steder at bo for velhavere, hvor blandt andet bevæbnede vagter døgnet rundt sørger for sikkerheden.

Talskvinden fra politiet i Sydafrika fortæller, at der har været ‘tidligere eksempler’ på husspektakler i Oscar Pistorius’ hjem.

– Den afdøde blev skudt fire gange og døde på gerningsstedet, siger Katlego Mogale, der er talskvinde for politiet.

Afdøde Reeva Steenkamp blev skudt omkring klokken 4 og klokken 8 blev hendes lig fjernet fra gerningsstedet.

Politiet afviser samtidig teorien om, at Reeva Steenkamp brød ind i atletikstjernens hus for at overraske ham i forbindelse med valentinsdag. Politiet er overraskede over de forlydender og afviser, at den stammer fra dem.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu