Syg Messi kan misse El Clasico

27. februar 2013 15:52 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Syg Messi kan misse El Clasico
Billede mangler

Allerede lørdag er der dækket op til en ny El Clasico, når Barcelona tager til Madrid for at dyste i Primera Division, men katalanernes forsøg på at rejse sig efter tirsdagens hjemmebane-lussing på 1-3 i Copa del Rey kan blive voldsomt handicappet. Et afbud fra Lionel Messi ligger nemlig og truer.

 

Ved onsdag formiddags træning var Messi ikke at finde blandt Barcelona-spillerne, og klubbens læger var på sygebesøg i Messis hjem sent tirsdag aften for at behandle argentinerens feber.

– Den argentinske spiller lider af feber og generel sygdom, lyder det i en officiel udtalelse fra Barcelona.

– A-holdets læger har besøgt Messi i hans hjem, hvor de har givet ham den nødvendige behandling og anbefalet ham hvile.

Det var ikke ligefrem nogen feberkamp, Messi tirsdag aften spillede mod Real Madrid, og onde tunger vil sikkert påstå, at Messi med den præstation – og med præstationen mod Milan in mente – ikke vil være savnet for alvor. Men sygdommen kan sikkert have haft sin indflydelse på præstationen tirsdag, og med i alt 17 scoringer i Los Clasicos gennem tiderne har Messi tidligere vist, at han så absolut kan gøre en forskel mod Real Madrid. Spørgsmålet er så, om han får muligheden for hurtigt at revanchere sig, når de to storklubber mødes på Bernabeu lørdag.

– Denne torsdag har holdet fri, og det er klubbens forhåbning, at nummer 10 (Messi, red.) kan træne fredag eftermiddag, hvilket vil være den sidste træning inden El Clasico i ligaen på Bernabeu.

Hvis Messi misser ligakampen mod Real Madrid, vil det være den første ligakamp i denne sæson, han ikke er med i.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu