ANNONCE

Sygehus ramt af brand

17. august 2019 11:27 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det er hverken første eller anden gang, der har været brand på den adresse.

Natten til lørdag blev der anmeldt brand i de bygninger, der indtil for et lille år siden husede det gamle Århus Amtssygehus på Tage-Hansens Gade i Aarhus. Det skriver TV2 Østjylland.

– Det er jo ikke en brand, der er begyndt af sig selv, men hvordan det er sket, skal vi til at finde ud af. Vi ved endnu ikke, om det er på grund af et cigaretskod, eller om nogle forsætligt har tændt ild dernede, siger vagtchef hos Østjyllands Politi Jes Frederiksen til TV2 Østjylland.

Det er uvist, hvad der skal ske med det gamle sygehus, der blev tømt for patienter, udstyr og personale, da det hele blev rykket til Skejby, hvor det store supersygehus er lokaliseret.

Tilbage i foråret annoncerede kommunen, at borgere, indtil videre, kan parkere gratis på de 400 parkeringspladser, der står rundt om det gamle sygehus, et tilbud der kan benyttes, til området skal bruges til noget igen.

Artiklen fortsætter under videoen 

TV2 Østjylland skriver, at det store problem for kommunen i skrivende stund er, at det koster flere penge end forventet at holde bygningerne ved lige.

Udgifterne er steget, fordi der igen og igen bliver begået hærværk mod bygningerne.

Det kan du læse mere om hos TV2 Østjylland. 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu