ANNONCE

Syv anholdt efter spektakulær aktion

26. marts 2020 16:13 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Ifølge politiet er de ved at have styr på sagerne.

Syv anholdt efter spektakulær aktion
Den 24-årige bandeleder flygtede ved en væbnet aktion tirsdag. KLIK videre og se foto af ham - og andet. Foto: Presse-fotos.dk

Syv personer er nu blevet anholdt og sigtet for at deltage i en fangeflugt fra psykiatrihospitalet i Slagelse. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemedelelse.

Fangeflugten fandt sted den 19. november 2019, og politiet har siden anholdt flere personer, inklusiv den flygtede selv.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Politiet skriver i pressemeddelelsen, at man formoder, at den nyligt sigtede person, deltog i både planlægning og udførelse af fangeflugten. Vedkommende er i øvrigt allerede fængslet i forbindelse med en anden sag.

– Vores efterforskning har givet os et klart billede af hændelsesforløbet og de enkelte personers roller i selve fangeflugten, siger politiinspektør Kim Kliver og fortsætter:

– Vi forventer i øvrigt at kunne aflevere sagen i løbet af få dage til anklagemyndigheden med henblik på vurdering af tiltalespørgsmål. Der har været tale om en særdeles omfattende sag, men i betragtning af gerningsmændenes voldsomme og truende adfærd, er det meget tilfredsstillende at vi får mulighed for at stille dem til ansvar for deres gerninger, siger Kim Kliver.

Det kom efter fangeflugten frem, at der blev smuglet pistoler i kageæsker ind på hospitalet, der blev brugt under flugten. Der blev under flugten affyret flere skud mod gulvet, mens bandelederen, der sad fængslet på stedet, blev befriet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu