Syv-årig fik tævet med rør og ledninger i flere år

6. februar 2013 11:34 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Syv-årig fik tævet med rør og ledninger i flere år
Billede mangler

– Vi betragter det som en meget alvorligt sag.

 

Sådan lyder det fra efterforskningsleder Ove Pedersen hos Midt- og Vestsjællands Politi over for bt.dk, efter han i fredags fik overdraget en sag om et grimt tilfælde af mishandling af en syv-årige pige. Den lille pige er angiveligt i op mod to år blevet groft mishandlet af sin 33-årige stedfar.

– Der er rigtig mange skader. Der er alvorlige mærker efter mange slag og spark. Hun er blandt andet blevet slået med forskellige redskaber, fortæller efterforskningslederen til bt.dk.

Ifølge ekstrabladet.dk, der har fået indsigt i et referat fra retten, har pigen både fået tæsk med et jernrør og med ledninger. Desuden er hun blevet brændt på ballen.

Politiet fik kendskab til sagen, da det lykkedes den syv-årige pige og hendes mor at flygte fra stedfaderen fredag i forbindelse med, at de havde ærinde uden for lejligheden i Greve, hvor stedfaderen befandt sig. Moderen har desuden et barn på halvandet år med pigens stedfar, og også dette barn blev taget med.

– De har formentlig tænkt, at nu er chancen der, fortæller Ove Pedersen, der endnu ikke ved, om moderen og det andet barn også har været udsat for vold.

– Men vi vil selvfølgelig undersøge, om de også er blevet udsat for noget, siger efterforskningslederen til bt.dk.

Politiet formoder dog, at pigens mor også er blevet udsat for vold af den 33-årige.

Den 33-årige mand blev anholdt fredag og fremstillet i grundlovsforhør lørdag. Han blev sigtet for grov vold og mishandling. Han erkendte delvis at have udsat pigen for mishandling, og han blev efter forhøret varetægtsfængslet i fire uger.

Den syv-årige pige blev efter anmeldelsen fredag indlagt på hospitalet for at få behandlet sine skader. Politiet kender endnu ikke det fulde omfang af skaderne.

– Vi har ladet hendes undersøge af nogle retsmedicinere, men vi har endnu ikke modtaget en erklæring, siger Ove Pedersen.

Pigen er sidenhen blevet udskrevet fra hospitalet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu