Syv franskmænd bortført i Cameroun

19. februar 2013 16:26 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Syv franskmænd bortført i Cameroun
Billede mangler

FRANKRIG/CAMEROUN: Syv franske statsborgere, fire voksne og tre børn, er blevet bortført i Cameroun. Det bekræfter Frankrigs præsident, Francois Hollande, tirsdag ifølge nyhedsbureauet Reuters.

 

Ifølge præsidenten tilhører de bortførte den samme familie, og de blev bortført af en Nigeria-baseret terroristgruppe. Familien var i landet som turister.

Tidligere tirsdag rapporterede Radio France International, at syv franskmænd var blevet bortført i det nordlige Cameroun nær grænsen til Nigeria.

Ifølge radiostationen havde den franske ambassade i hovedstaden Yaounde bekræftet, at syv personer blev bortført af bevæbnede mænd på motorcykler. De bortførte blev kørt i retning mod Nigeria.

Bortførslen fandt sted i en lille landsby omkring 10 kilometer fra den nigerianske grænse tirsdag morgen. Byen ligger i den nordlige del af landet, hvor flere turister holder ferie.

Bortførslen kommer, mens franske styrker i Mali kæmper mod islamistiske oprørere, der har kontrolleret store dele af landet det seneste år.

BNB/Reuters

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu