Syv personer anholdt i storstilet aktion

19. september 2017 20:47 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

De er alle sigtet for det samme.

Syv personer anholdt i storstilet aktion
Omdrejningspunktet for den store sag har været svindel med biler. Foto: Scanpix.

Som Newsbreak.dk fortalte tidligere tirsdag, har Midt- og Vestsjællands Politi haft betjente igang i en indtil nu noget mystisk aktion dagen igennem. Mystisk, fordi Midt- og Vestsjællands Politi ikke fandt det relevant at fortælle offentligheden, hvad der faktisk gik for sig i forbindelse med aktionen.

Det er dog ikke længere mystisk, hvad der gik for sig, for hos politiet har man i en pressemeddelelse selv valgt at løfte sløret for aktionens formål; anholdelser angående organiseret kriminalitet med tyveri og bedrageri i forbindelse med biler.

Sådan lyder det fra politiet i en pressemeddelelse, hvori at man kan læse, at sagen er blevet efterforsket over længere tid, og at flere politikredse hjalp til i løbet af aktionen. Her blev otte steder ransaget på Sydsjælland og Lolland-Falster, og der blev i alt anholdt syv personer.

Samme sigtelser

De syv personer er alle sigtet for tyveri og bedrageri i forbindelse med bilsalg og bilkøb, oplyser politiet.

I forbindelse med aktionen blev der også fundet mindre pengebeløb, der formentlig bliver konfiskeret, da pengene blev fundet hos en person, der skylder det offentlige en del penge.

Politiet oplyser i pressemeddelelsen, at aktionen forløb udramatisk, og at man ikke forventer at skulle fremstille nogen af de anholdte i grundlovsforhør.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu