Syv sammenstød i Nordsjælland på en halv time

13. marts 2013 13:35 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Syv sammenstød i Nordsjælland på en halv time
Billede mangler

Nattens og morgenens sne gav glatte veje. Især Nordsjælland var hårdt ramt.

»Vi havde en meget hektisk formiddag med meldinger om syv færdselsuheld på en halv time. Langt de fleste skyldtes glat føre,« siger vagtchef i Nordsjællands Politi, Jan Hedager, til Berlingske Nyhedsbureau.

I Skibby skred en mor og hendes 8-årige søn ud i rabatten og væltede om på siden. Det lykkedes dem begge at redde sig ud af bilen, før politi og redningsfolk ankom. Sønnen havde fået lettere knubs, som blev behandlet på stedet, forklarer Jan Hedager. Lige så heldig var en ældre kvinde fra Helsinge ikke. Hun skred også ud i rabatten, hvor bilen væltede om på taget. Redningsfolk måtte skære hende fri, hvorefter hun blev kørt til Hillerød Sygehus til observation.

Mens sneen førte til flere ulykker i Nordsjælland, var københavnerne mere påpasselige, og Københavns Politi oplevede ikke en stigning i færdselsuheld trods snevejret.

»Folk kan se, at der er glat og det lægger en dæmper på hastigheden og dermed også uheld,« siger Jens Kristiansen, vagtchef i Københavns Politi.

I følge de seneste vejrprognoser skal danske bilister fortsætte med at slippe speederen og holde øjnene på vejen. Vinteren har endnu ikke sluppet sit tag i landet og vil fortsætte i den kommende uge.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu